Corona: Locaties zijn open | Wij helpen je op afspraak

Onze locaties zijn open | Wij helpen je op afspraak | Financiële Cafés gaan niet door. Lees verder…

Corona: Locaties zijn open | Wij helpen je op afspraak

Corona: Locaties zijn open | Wij helpen je op afspraak

Voor het laatst gewijzigd op 1 oktober 2020.

In verband met corona gaan voor jouw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers alle financiële spreekuren (Jongeren Financieel Café) voorlopig niet door.

Wij kunnen je blijven helpen!

Onze locaties zijn wel open. Wil je langskomen? Neem dan van tevoren even contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kunnen ook contact met jou opnemen. Wij vragen je thuis te blijven als je verkouden bent, hoest, keelpijn hebt of koorts.

Heb je een afspraak op locatie? Dan vragen wij je te houden aan de maatregelen omtrent corona, zie de afbeelding hieronder. Het gesprek is in een ruimte met voldoende afstand en de hulpverlener draagt een mondkapje. Draag jij er ook een? Dat zou fijn zijn!

Voor vragen en hulp zijn wij natuurlijk ook gewoon bereikbaar. Wij kunnen je telefonisch, per mail en via (video)chat contact hebben en gesprekken voeren. We zoeken altijd samen naar een oplossing.

Maatregelen corona op locatie

Door corona heeft de overheid maatregelen genomen. Welke zijn dat precies? Deze staan hieronder op een rijtje. Als je vragen hebt over het virus kan je ook contact opnemen met de overheid via 0800 – 1351.

corona

 

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.